Skip to content Skip to main menu Skip to utility menu

Page not found on 'How do I?' category

Home Forums GovIntranetters Page not found on 'How do I?' category

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  PamO 2 years, 10 months ago.

  • Author
    Posts
  • #1435

    will
    Participant

    Hello,

    I am wondering if someone can help me, I have setup GovIntranet to the letter, but for some reason on the ‘How do I’ section, when I click on a category I get a page not found error. I can’t work out what the issue is.

    The wordpress permalink setting is set to /%postname%/

    I’m also seeing the uncategorised category listed on the ‘how do I’ section.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #1437

    will
    Participant

    I found the issue, the page slug was incorrect somehow!

  • #1455

    Luke Oatham
    Keymaster

    🙂 the tasks-by-category slug?
    By the way, there is an alternative template to the one you are using which corrects a little bug if you are using a small number of categories!

  • #1489

    PamO
    Participant

    Hi Luke, I’d be interested in the alternative template if it will correct the issues I have with the Breadcrumb NavXT plugin. I too get the page not found message. My slugs are correct so I can’t see what the problem is.

  • #1494

    Luke Oatham
    Keymaster

    Pam, can you send the URL and the breadcrumb you are getting?

  • #1495

    PamO
    Participant

    Hi Luke,
    I’ve sent an email.

You must be logged in to reply to this topic.