Skip to content Skip to main menu Skip to utility menu

Homepage widgets

Home Forums GovIntranetters Homepage widgets

Viewing 5 reply threads
  • Author
    Posts
    • #1748
      sufiya
      Participant

      Hi,

      We have been setting up a company intranet and all has worked fine. Having some difficulty with the homepage. For some reason, only half the page will display and some of the widgets are cut off. I have checked if google analytics was causing a problem with pulling certain widgets, but the setup for google analytics seems to be fine.

      Any tips or advice is greatly appreciated.

      Thanks

    • #1753
      Luke Oatham
      Keymaster

      Hello! You must have 2-step verification switched on in your Google account, and you need to setup an application-specific key.

      See: Most active widget

    • #1755
      sufiya
      Participant

      Thanks Luke, I’ve tried that and the problem seems to be with the homepage itself. The page cuts off halfway down. Are there any other reasons as to why this is happening?
      By the way, the theme is great and as a company we love the simplicity and intuitiveness it provides for an intranet site.
      Thanks

    • #1760
      sufiya
      Participant

      Also, I have a manual key but where do I enter this on the wordpress site.
      Much appreciated

    • #1782
      Luke Oatham
      Keymaster

      You need to paste your app password into the Most Active widget in the GA key field.

      See how to setup 2-step verification.

    • #1797
      sufiya
      Participant

      Thanks! Worked a treat. Thank you for the instructions too.
      Sufiya

Viewing 5 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.