Skip to content Skip to main menu Skip to utility menu

breadcrumb problem in the staff directory.

Home Forums GovIntranetters breadcrumb problem in the staff directory.

This topic contains 9 replies, has 4 voices, and was last updated by  Luke Oatham 6 months, 2 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #2969

    Aaron Wisher
    Participant

    I am getting this:
    %htitle% > Staff Directory > Amy

    however, this was working fine previously, so i may have borked something. any suggestions where to look? The breadcumbs seem to be working everywhere else.

    I went through the setup manual for Breadcrumb NavXT Settings, but nothing changed. my forum settings (user base) has been set to ‘staff

    my post type template is:
    <a title="Go to %ftitle%." href="%link%">%htitle%</a>
    and
    %htitle%
    for all types.

    suggestions welcome.

    Aaron

    • This topic was modified 8 months, 1 week ago by  Aaron Wisher.
    • This topic was modified 8 months, 1 week ago by  Aaron Wisher.
  • #2974

    Matty
    Keymaster

    Hi Aaron

    You could try removing the ‘f’ from %ftitle%

    Just a suggestion as I can’t see it in mine

  • #2978

    Lauren Gibbons
    Participant

    I have the exact same issue, and I’m sure it wasn’t there about a month ago.

    I posted in the plug-in support forum and got this reply https://wordpress.org/support/topic/home-bread-crumb-not-working/

    Also if you turn off ‘Place the home breadcrumb in the trail’ it still shows %htitle%

  • #2994

    Aaron Wisher
    Participant

    Still have no idea why this is happening. Just in case someone else is still having this issue, I’m including a list of my active plugins so you can see if maybe there is a similarity between us.

    my active plugins:
    Active Directory Integration
    Advanced Custom Fields PRO
    All In One WP Security
    Arconix FAQ
    BackUpWordPress
    bbPress
    Breadcrumb NavXT
    Enable Media Replace
    Gravity Forms
    Gravity Forms Polls Add-On
    Gravity Forms Quiz Add-On
    Gravity Forms Survey Add-On
    HT A to Z
    HT About this page
    HT Events listing
    HT Favourites
    HT Feature blogposts
    HT Feature news
    HT Feedback
    HT How do I?
    HT Intraverts
    HT Media A to Z
    HT Most active
    HT Most recent
    HT Need to know AJAX
    HT News updates
    HT Notify
    HT Pending badge
    HT Profile Nudge AJAX
    HT Search Autocomplete
    HT Timeline
    HT Vacancy listing
    Map Multi Marker
    Postman SMTP
    Relevanssi Premium
    Shortcodes Ultimate
    Simple Lightbox
    Simple Local Avatars
    Spots
    TablePress
    TablePress Extension: Table Caption HTML tag
    Select Video Thumbnails
    Select W3 Total Cache
    W3 Total Cache
    Weather Underground
    WordPress Custom Post Type Archive
    WP Log Viewer
    WP-PageNavi
    WP-Sweep
    ZigWidgetClass

  • #2995

    Lauren Gibbons
    Participant

    Our common plug-ins are:
    Advanced Custom Fields PRO
    bbPress
    Breadcrumb NavXT
    Enable Media Replace
    HT About this Page
    HT Favourites
    HT Feature Blog Posts
    HT Feature News
    HT How do I?
    HT Intraverts
    HT Need to know AJAX
    HT News updates
    HT Notify
    HT Profile Nudge AJAX
    Relevanssi Premium
    W3 Total Cache
    WP-PageNavi

    I also have:
    Active Directory Thumbnails
    Admin Menu Editor
    All-in-One Event Calendar
    Broken Link Checker
    Code Snippets
    Custom Post Type Page Template
    Easy WP SMTP
    Excerpts for Pages
    Garage Sale
    Image & Text widget
    Links with Icons Widget
    Memphis Documents Library
    Next Active Directory Integration
    PDF Emberder
    Per page head
    Plainview Protect Passwords
    Recently Registered
    RSS Importer
    Scroll Back to Top
    Short URL
    TinyMCE Advanced
    User Role Editor
    Undernoise
    WordPress Visual Icon Fonts
    WP Help

  • #3052

    Lauren Gibbons
    Participant

    Hey Aaron, just wondering if you managed to work out a fix for this?

  • #3053

    Matty
    Keymaster

    Hi Lauren

    Does your post type template in Breadcrumb NavXT settings look like this

    %title%

    ??

    Matty

    • This reply was modified 6 months, 3 weeks ago by  Matty.
  • #3054

    Lauren Gibbons
    Participant

    I have attached screen shots. But I’m sure it never used to be like that as I’m sure I would have noticed it.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
  • #3063

    Aaron Wisher
    Participant

    My templates are all:
    <a title="Go to %ftitle%." href="%link%">%htitle%</a>

    and unlinked:
    %htitle%

  • #3082

    Luke Oatham
    Keymaster

    Hi all

    Looks like there is a problem on the staff profile template page. I’ll let you know when there is a fix for this.

    Luke

You must be logged in to reply to this topic.